Stil sahibi erkeğin Sevgiler Günü hediyesi!

Smart casual’ın öncü markalarından Hemington kendini özel hisseden erkeklerin seçimi… Kaşmirin eşsiz dokusunu Hemington imzasıyla birleştiren en kaliteli ürünleri, hayatınızdaki en özel erkeğe hediye edebilirsiniz. Sevgililer Günü’ne özel %40 indirimli ürünler, Hemington mağazaları ve hemington.com.tr adresinde…

Yayınlanma: 06.03.2018 - 10:36
Abone Ol google-news

Yüzlerce yıldır en değerli yün olarak kabul ediyen kaşmirin eşşiz dokusunu Hemington imzasıyla birleştiren en kaliteli ürünleri hayatınızdaki en özel kişiye hediye edebilirsiniz! Stiline güvenen, kaliteli giyinmeyi seven erkeklere hitap eden Hemington, hayatınızdaki en değerli erkeğe sevginizi göstermek için verebileceğiniz en güzel sevgililer günü hediyesi.

Dünyanın en özel köşelerinden gelen saf merino yünü, ipek, pamuk ve kaşmir elyaflardan üretilen ve uzman işçilikleriyle öne çıkan birbirinden özel parçalara Hemington mağazalarından veya hemington.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Hemington, ‘smart casual’ konseptinin öncülerinden biri olarak ne giydiğini sınırlara göre değil, kendine göre şekillendiren ve her zaman deneyimlere açık zihinlere yönelik erkeklerin markası olma yolundaki iddialı duruşunu koruyor. Hemington’ın saf kaşmir kazaklarının muhteşem yumuşaklıktaki dokusu, canlı renkleri ve bedene tam oturan kalıpları, iyi görünümünü günün her anına yayan erkeklere özel. Eşşiz dokunuşları, dikimi ve kalitesiyle Hemington kazak, hırka, atkı, bere, gömlekler erkek sevgililer günü hediyesi için kaçırılmaz hediyeler. Hayatınızdaki kendini özel hissetmeyi seven erkeği şımartmak için Hemington’ın Sevgililer Günü’ne özel %40 indirimini kaçırmayın!


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler