Cumhurbaşkanı'ndan spor dünyasına mesaj: "Futbola siyaset.."

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kulüpler Birliği Vakfı üyesi 18 Süper Lig takım başkanı, TFF yönetimi ve Gençlik Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile Beştepe Yerleşkesi'nde bir araya geldi.

Yayınlanma: 14.01.2020 - 15:29
Cumhurbaşkanı'ndan spor dünyasına mesaj:
Abone Ol google-news

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın düzenlediği Spor Kulüpleri ve Federasyonları Çalıştayı için Ankara'da bulunan Türkiye Futbol Federasyonu ve Kulüpler Birliği yönetimini Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti.


Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu önderliğindeki heyette; TFF Başkanı Nihat Özdemir, TFF 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı, TFF Başkan Vekili Mehmet Baykan, TFF Yönetim ve İcra Kurulu üyesi Hamit Altıntop, Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Mehmet Sepil ve Süper Lig kulüp başkanları yer aldı.

Kaynaklar, Erdoğan'ın kabul sırasında kulüp başkanlarına, "Türk futbolunun kalkınması için el ele verin, Avrupa Şampyionası'nda milli takımımızın bu birlikteliğe ihtiyacı var" dediği öğrenildi. Bir başka ise son dönemde gündeme elen, "Futbola siyaset etkisi" iddisaydı. Erdoğan'ın kulüplere, "Futbola siyaset karıştırmayın, sorunlarınızı kendiniz çözün" dediği iddia edildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler