FIBA Dünya Kupası'nda günün sonuçları

FIBA Dünya Kupası'nda 4. gün sona erdi

Yayınlanma: 03.09.2019 - 18:35
FIBA Dünya Kupası'nda günün sonuçları
Abone Ol google-news

FIBA Dünya Kupası, bugün oynanan 8 karşılaşma ile devam etti. Günün son karşılaşmasında 12 Dev Adam son saniyelere kadar direndiği karşılaşmada ABD'ye 93-92 mağlup oldu. Grubumuzda ki diğer karşılaşmada ise Çekya Japonya'yı 89-76 mağlup etti ve ilk galibiyetini aldı. ABD üst tura çıkmayı garantilerken yükselecek diğer takım ise 5 Eylül'deki Çekya-Türkiye maçıyla belli olacak. 

H Grubu'nda günün ilk maçında Avustralya, Senegal'i 81-68 mağlup etti. Grubun diğer maçında ise Litvanya Kanada'yı 92-69 mağlup etti. Litvanya ve Avustralya ilk 2 maçta 2'şer galibiyet alarak bir üst tura yükselmeyi garantiledi.

G Grubu'nda Almanya, Dominik Cumhuriyeti'ne 70-68 mağlup oldu ve 2'de 0 yaparak gruptan çıkma şansını kaybetti. Grubun diğer karşılaşmasında ise Fransa Ürdün'ü 103-64 mağlup ederek Dominik ile beraber üst tura çıkan diğer takım oldu.

F Grubu'nda Yeni Zelanda, Karadağ'ı 93-83 mağlup ederek ilk galibiyetini aldı. 2 maçında da galibiyet alamayan Karadağ'oın üst tura çıkma şansı kalmadı. Grubun diğer maçında ise Brezilya, kupanın favorilerinden olan Yunanistan'ı 79-78 mağlup ederek bir üst tura yükselmeyi garantiledi. F Grubu'nda üst tura çıkacak son takımı belirleyecek karşılaşma, 5 Eylül'de, Yeni Zelanda ve Yunanistan arasında oynanacak.  

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler