U19 Ragbi Lig Milli Takımımız tarihi Ukrayna maçında mağlup oldu

Avrupa Ragbi Lig Federasyonu (RLEF) tarafından düzenlenen U19 Avrupa Ragbi Lig Şampiyonası elemelerinde U19 Milli Takımımız, 31 Ağustos'ta Ukrayna ile oynadığı maçı 24 - 0 kaybetti.

Yayınlanma: 02.09.2019 - 13:18
U19 Ragbi Lig Milli Takımımız tarihi Ukrayna maçında mağlup oldu
Abone Ol google-news

Beylerbeyi Stadı’nda saat 16.00'daki maçı RLEF tarafından atanan Sırp hakem Radoslav Novakoviç ve yardımcıları Furkan Güney, Mehmet Sefa Asel, Saniye Büşra Yılmaz yönetti. Türkiye U19 Ragbi Lig Milli takımımızın ilk uluslararası maçı olması ıtibarı ile Ukrayna Milli takımı sahada tecrübesini ortaya koydu. Ukrayna 5 try ve 2 ek golle 24 skor üretti. Oldukça heyecanlı geçen karşılaşmada Milli Takımımız 3, 4 kez try çizgisine ulaşmasına rağmen tecrübesizlik nedeniyle sayı yapamadı. Bir pozisyonda da try alanına girmesine rağmen oyuncumuz topu elinden düşürdü. Türkiye’de göz dolduran oyuncumuz Fullback Burak Özkan oldu. Türk anne ve Aborjin babanın oğlu olan ve Avustralya’da Ragbi Lig oynayan Presley Salman-Cochrane tecrübesi ve oyun bilgisiyle dikkat çekti. Türk Milli Takımını baş antrenör Kemal Ege, takım menejeri Oytun Çolak, antrenör yardımcısı Eren Kemal Şen idare etti.

Gelişmekte olan Ragbi Lig sporu için oldukça ilgili bir taraftar grubu da tezahüratlarıyla maça renk kattı. TRLA Başkanı Gürol YILDIZ; Bu önemli karşılaşmada oyuncularımızın oldukça istekli olması nedeniyle önümüzdeki yıllarda Ragbi Lig sporunun daha da ilgiyle takip edileceğini söyledi. Ayrıca oyuncu havuzumuzun genişlemesiyle birlikte başarıların mutlaka geleceğini belirtti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler