NBA yıldızına tutuklama talebi

NBA takımlarından LA Lakers oyuncusu DeMarcus Cousins hakkında tutuklama kararı çıkarıldı

Yayınlanma: 30.08.2019 - 15:05
NBA yıldızına tutuklama talebi
Abone Ol google-news

Geçtiğimiz günlerde eski sevgilisini ölümle tehdit eden Los Angeles Lakers’ın pivotu DeMarcus Cousins’a tutuklama emri çıkartıldı. 

Geçtiğimiz hafta düğününe yedi yaşındaki oğlunun katılmasına izin vermeyen eski sevgilisi Christy West’i ölümle tehdit eden DeMarcus Cousins hakkında, USA Today Sports‘un iddiasına göre aile içi şiddet suçuyla tutuklama emri çıkarıldı. Polis tarafından aranan Cousins hakkında tutuklama emri çıkartıldığını bir polis sözcüsü ve eski sevgilisi USA Today Sports‘un iddialarını doğruladı.

Müvekkili Cousins ile ilgili konuşan Mary Kristen Galanos, bir senelik bir hapis cezası olabileceğinden bahsetti.

Geçtiğimiz haftalarda Morgan Lang ile evlenen DeMarcus Cousins, eski sevgilisi olan Christy West’i, oğlunun düğüne gelmesine izin vermediği için tehdit etmişti. Delil olarak kullanılan ses kaydında Cousins, eski sevgilisi West'in oğlunu düğününe göndermemesi üzerine ''Kafana bir kurşun sokacağıma emin olabilirsin.” diyerek tehdit etmişti. West Daha önce de Cousins'ın kendisini boğmaya çalıştığını iddia ederek şikayetçi olmuştu.

Cousins’ın takımı Los Angeles Lakers, durumla alakalı yaptığı açıklamada, DeMarcus Cousins’ı içeren iddiaların farkında olduklarını ve ciddiye aldıklarını söylerken şu anda bilgi toplama sürecinde olduklarını ve konuyla alakalı daha fazla yorum yapmayacaklarını belirttimişti.

NBA’in sözcüsü Mike Bass ise olay hakkında ”Durumun farkındayız ve iddiaları araştırıyoruz.” ifadelerini kullandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler