Ruiz: Puan farkı kapanır ama!

Beşiktaş forması giyen Victor Ruiz, Nevzat Demir Tesisleri'nde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Yayınlanma: 17.02.2020 - 12:01
Ruiz: Puan farkı kapanır ama!
Abone Ol google-news

Beşiktaş forması giyen Victor Ruiz, Nevzat Demir Tesisleri'nde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İspanyol defans oyuncusu, Trabzonspor maçı, ligdeki hedefleri ve teknik direktör kıyaslaması konusunda konuştu. Ruiz'in açıklamaları şöyle:

"Trabzonspor ve Alanyaspor maçlarını kazanmak istiyoruz. Kazanabilirsek üstümüzdeki takımlarla aramızdaki puan farkını kapatmış olacağız.

Her hoca farklı oluyor. Sergen Hoca ile Abdullah Avcı da çok farklı anlayışları olan isimler. İyi bir başlangıç yaptık. Başakşehir maçını az bir farkla elimizden kaçırdık. Halen daha yukarıda olma şansımız var. Sergen Hoca ile birlikte devam edeceğiz.

6 maç üst üste kazandığımızda orada da bir Alanya maçı vardı. Tek isteğimiz yeniden üst üste kazanılan maç serilerine girmek. Bunu yapmak istiyoruz.

İspanya’dan ayrılmam ve yeni tecrübeler elde etmem gerekiyordu. Pişman değilim. Burada adaptasyon sürecimi tamamladım. İyi bir durumdayım. Maçlar kazanmak ve gelecek sezon Avrupa’da mücadele etmek istiyoruz.

SÖRLOTH İYİ GOLCÜ

Sadece büyük takımların değil, tüm takımların golcülerini izliyoruz. Görüntülere bakıyoruz. Elbette belli bir hazırlığımız oluyor.

RUİZ: ŞAMPİYONLUK..

Şampiyonluğun zor olduğu kesin ama imkânsız değil. Hocamız, top bizdeyken daha fazla sorumluluk almamızı istiyoruz. Topsuz anlarda ise hücum oyuncularımıza yakın olmamızı istiyor. Bu bir risk yaratıyor ama her hocanın farklı bir anlayışı var.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler