PROTRANSLATE YÜZÜNÜ DOĞUYA DÖNÜYOR

Globalleşme süreciyle birlikte kurumların tercüme ihtiyaçları ve lokalizasyon gereksinimleri de son yıllarda doğru orantı ile bir yükseliş gösterdi. Firmalar bilgisayar tabanlı sistemlerden çeviri yaptırarak verimsiz hizmet almayı tercih etmeyeceği gibi tercüme ofislerine gidecek zamanı da artık bulamıyor.

Yayınlanma: 11.08.2016 - 11:05
Abone Ol google-news

Online tercüme hizmet platformları bu noktada devreye girerek firmaların yurtdışı ile daha verimli şekilde iletişim kurmalarını ve ticaret yapmalarını sağlıyor. Bu firmalardan son dönemde yurtdışı açılımları ile atağa kalkan Protranslate.net sağladığı 3 dilde müşteri hizmetleri ve ulaşılabilirliği ile memnuniyeti üst seviyede tutarak, uzman tercüman kadrosuyla 40’dan fazla dilde online tercüme hizmeti sunuyor.

Henüz sayıları Türkiye’de bir elin parmaklarını geçmeyen online tercüme platformları, Türkiye’deki 50 bin’den fazla tercümana da istihdam yaratarak normal şartlarda yurtdışına hizmet vermesi çok zor olan bir freelance kadrosunun kurumsal bir çatı altında müşterilere ulaşmasını sağlıyor. Amerika Birleşik Devletleri gibi ülkeler freelance iş yapma kültürü konusunda bu tarz platformlara liderlik ederken, son dönemde Türkiye’de de ardı ardına açılan ve yatırım alan online freelance iş platformları, bu sektördeki talebin arttığının bir göstergesi.

Akademik, hukuki, tıbbi, teknik ve birçok belgelenin tercüme hizmetini profesyonel tercüman kadrosuyla bölgelere sunan Protranslate.net ekibi, tercüme edilen belgelerin içeride yönetilen bir kalite kontrol ekibi tarafından kontrolüyle kalitesinden ödün vermeden müşterilerini en iyi hizmetle buluşturuyor.

Protranslate online tercüme platformu 2016 yılı itibariyle Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Kuveyt, Katar ve Fas olmak üzere MENA bölgesi ülkelerinde Arapçadan çeşitli dillere ve bu dillerden Arapça diline tercüme hizmeti sunmaya başlamasının yanında, 2016 yılının son çeyreğine girerken Farsça olarak da hizmet vermeye başlayacak sitesi, destek ve tercüman ekibi ile hizmetlerini Iyzico firması ile yaptığı işbirliği ile son dönemde ambargonun da sona ermesi haberleriyle pek çok sektörden firmanın akın ettiği İran’a taşıyor.

Protranslate.net adresinden hizmet almak oldukça kolay. Siteye giriş yapıp, dokümanınızı Word, PDF, Excel, Powerpoint veya taranmış imaj şeklinde istediğiniz formatta sisteme yüklemeniz yeterli. Hızlıca alacağınız fiyat bilgisi ve belge teslimi süre bilgilerinin yanı sıra  7/24 canlı destek hattı ile hizmet memnuniyetinizi sağlıyor. Siz de henüz online tercüme hizmeti almayı denemediyseniz ihtiyacınız olduğunda bu platformlardan faydalanabilir ve bu sektörün de ne kadar online alışverişe müsait olduğunu kendiniz gözlemleyebilirsiniz.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler