Contemporary İstanbul'a iş dünyasından destek

Contemporary İstanbul, sanatseverliği ile bilinen iş insanlarını danışma üst kurulu çatısı altında bir araya getirdi.

Yayınlanma: 17.01.2020 - 16:07
Abone Ol google-news

Contemporary Istanbul, Suzan Sabancı Dinçer ve Ali Güreli’nin ev sahipliğinde Sofa Otel’de Türkiye’nin sanatseverliği ile bilinen iş insanlarını, İstanbul’un kültür ve sanat gücünü dünyaya etkin ve vizyoner bir şekilde duyurabilmek amacıyla buluşturdu. Danışma Üst Kurulu çatısı altında bir araya gelen ve ortak amaçları İstanbul’un dünyada bir sanat merkezi olarak tanınmasına en iyi şekilde hizmet etmek olan sanatsever iş insanları yılda en az 4 kez toplanacak ve güçlerini sanat için, İstanbul için birleştirecek.

Contemporary Istanbul Yönetim Kurulu Başkanı Ali Güreli toplantıda yaptığı konuşmada “2019’a kadar iç dinamiklerimizin gücüyle önemli bir noktaya geldik. Artık CI, ismi İstanbul’la anılan bir marka haline geldi. Dolayısı ile daha güçlü ve daha büyük bir nitelikli güç birliğine ihtiyaç doğdu. Contemporary Istanbul için tüm yaptığımız planlamalarda markamızla birlikte İstanbul adına düşünüyor ve sonra harekete geçiyoruz. İşte bu noktada markamızın hararetli savunuculara ihtiyacı var. Danışma Üst Kurulu bu amaca hizmet etmek için kuruldu.” dedi.

15. Edisyonu’nda yine Contemporary Istanbul’un ana sponsoru olan Akbank’ın Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer ise şunları söyledi: “Akbank, çağdaş sanatın ülkemizdeki gelişimine büyük katkı sağlayan Contemporary Istanbul’u 14 yıldır aralıksız destekliyor. Türkiye’de çağdaş sanatı geniş kitlelerle tanıştıran ve kültür sanat gündeminin üst sıralarına taşıyan Contemporary Istanbul, adı İstanbul’la anılan global düzeyde bir çağdaş sanat etkinliğine dönüştü ve bu süreçte ekonomik koşullardan etkilenmeden çalıştık. Sayın Ali Güreli ve ekibinin çalışkanlığı ve azmi takdire şayandır ve biz bu başarıyla gurur duyuyoruz. Danışma Üst Kurulu’nun hedefi Contemporary Istanbul’u nasıl yurt dışına taşırız, kurul üyeleri olarak biz nasıl katkı sağlayabiliriz, Türkiye’nin ve İstanbul’un bayrağını nasıl yurt dışına taşıyabiliriz sorularına cevap üretmektir.”



Danışma Üst Kurulu, önceden belirlenen bir takvimde yılda en az 4 kere buluşacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler