Bulutsuzluk Özlemi yılın grubu seçildi

Yozgat AYÇ Koleji tarafından düzenlenen, şehir genelinde 19 bin kişinin oy kullandığı anket sonucu Bulutsuzluk Özlemi “Yılın Grubu” seçildi.

Yayınlanma: 14.01.2020 - 02:00
Bulutsuzluk Özlemi yılın grubu seçildi
Abone Ol google-news

 2019 yılında spordan sanata, edebiyattan medyaya kadar Türkiye’nin ve Yozgat’ın “en”lerinin seçildiği etkinliğin gala gecesi, Yozgat Belediyesi Büyük Sinema Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlendi. Ödül törenine katılan Bulutsuzluk Özlemi daha sonra mini bir konser verdi. 

BULUTSUZLUK ÖZLEMİ

Grup, 1986 yılında kuruldu.  Adını, kısa bir süre önce aramızdan ayrılan Mümtaz Soysal’ın aynı adlı makalesinden almıştı. Grupta bugüne kadar Akın Eldes, Demirhan Baylan, Utku Ünal, Sunay Özgür, Burak Güven, Serdar Öztop, Gencay Kıymaz, Berke Özgümüş gibi önemli müzisyenler çaldı. Bugün Bulutsuzluk Özlemi Nejat Yavaşoğulları (Gitar/vokal), Sina Koloğlu (Tuşlu çalgılar/Piyano), Demir Demiröz (gitar), Mert Alkaya (Davul), Ahmet Pekmezci (Bas) kadrosu ile konserlerine ve kayıtlarına devam ediyor. Her albümü farklı bir tat içeren grup bugüne kadar 6 stüdyo albümü, 3 konser albümü yaptı. Bunların arasında “Bulutsuzluk Senfoni” Türkiye’de senfoni ile rock müziğin buluştuğu ilk çalışma olarak kayda geçti. Son dönem single çalışmalarına ağırlık veren grup, “Her Şeyin Farkındayım (Gezi Parkındayım)” ,”Hayat Geçerken / Mücella” ve en son “Yeni Bir Gün” adlı üç çalışma gerçekleştirdi. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler