Netflix ne yapmaya çalışıyor?

Netflix'in Türkiye'de bu sabah itibariyle fiyatlarında zam uyguladığı görüldü. Netflix’ten yapılan açıklamada "Üyelerimizin Netflix’e verdiği değeri daha iyi anlamak için dönem dönem farklı fiyat politikaları test ediyoruz" denildi.

Yayınlanma: 05.03.2019 - 11:08
Abone Ol google-news

Dünyanın en büyük 'stream' video şirket Netflix, Türkiye'deki fiyatlarında zam uyguladı. Zam ile ilgili henüz bir resmi açıklama yapılmazken fiyatlarda değişiklik yapıldığı görüldü. Farklı kullanıcılar siteye girdiğinde farklı fiyatlarla karşılaşıyor

Özellikle ilk Türk orijinal Netflix yapımı Hakan: Muhafız'dan sonra platforma olan ilgi daha da artmış, bu yapım sonrası yeni üyeliklerin sayısında da belirgin bir artış yaşanmıştı. Ayrıca Netflix'in yeni bir Türk yapımı dizi üzerinde çalıştığı biliniyor.

Netflix'in Türkiye için belirlediği eski fiyatları:

Temel: 15,99 TL
Standart: 27,99 TL
Özel: 39,99 TL

Netflix'ten açıklama

Netflix tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, “Üyelerimizin Netflix’e verdiği değeri daha iyi anlamak için dönem dönem farklı fiyat politikaları test ediyoruz. Bu testler herkese açık değil. Ayrıca testlerde görülen fiyatları hiçbir zaman uygulamaya koymayabiliriz. Amacımız, Netflix üyelik ücreti politikasının doğrulundan emin olmak” denildi.

Yeni fiyatlandırma örneklerinden biri şu şekilde:


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler