Kim prenses gibi görünmek istemez?

Bir prensesten yayılan zarafet ve asalet havası çok farklıdır… Tüm dünyaya ilham veren prenseslerin güzellik ve stil sırlarını derledik.

Yayınlanma: 02.08.2016 - 09:36
Abone Ol google-news

 

 

 

İngiltere Prensesi Catherine 

Prenses Catherine (Kate Middleton), 2011 yılında görkemli bir kraliyet düğünü ile Prens William’la evlendi. O zamandan beri çiftin iki çocuğu oldu, prenses sosyal sorumluluk projelerine destek verdi ve Time Dergisi’nin “Dünyanın En Etkili 100 Kişisi” listesine girdi. Prensesin imza görünümü; yumuşak dokulu fondöten, kahverengi eyeliner ve pembe allıktan oluşuyor. Kate’in dumanlı kahverengi göz makyajını, eyeliner’ınızı hafifçe dağıtıp yumuşatarak, kaşlarınıza şekil vererek ve nude dudaklarla elde edebilirsiniz. Onunla bütünleşmiş bakımlı saçlarına bayıldığımızı da ekleyelim!

 

 

 

Tayland Prensesi Sirivannavari Nariratana 

Tayland Prensi Maha Vajralongkorn’un kızı olan Prenses Sirivannavari Nariratana, Paris Moda Haftası’nın en sıkı takipçilerinden biri. İmza görünümü; renkli ve trendleri takip eden, ancak asaletten de uzaklaşmayan bir stil. Parlak rujlardan, abartılı kirpiklerden, yüksek kapatıcılıkta fondöten ve bronz allıktan kaçınmayan, iddialı bir tarzı var. Dolgun ve parlak saçları ise herkesi imrendiriyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ürdün Kraliçesi Rania Al-Abdullah 

Ürdün kraliçesi ülkesinin en cesur, ilerici kadını ve bir stil ikonu olarak kabul ediliyor. İmza görünümü; bir kraliçenin asaletine yakışacak dengeyi oluşturan gül pembesi dudaklar ve belirgin, dramatik gözler… Sadece üst göz çizgisine sürdüğü likit eyeliner, kahve tonlarda mat göz farı ve maskara. Dumanlı göz makyajında mükemmelliğn tanımını yapıyor.

Nijerya Prensesi Keisha Omilana 

Nijerya Prensi Kunle Omilana, Keisha’yı ilk gördüğü anda "Sen hayatımda gördüğüm en güzel kadınsın” derken belli ki bir bildiği vardı… Bir model ve hayırsever olan Keisha, sade makyajdan hoşlanıyor. Taze bir cilt, mükemmel şekillendirilmiş kaşlar onun imza görünümü. Hafif kapatıcılıkta fondöten, pırıltılı allık ve cesur renkte rujlarla mükemmel görünüyor!

İsveç Prensesi Madeleine 

İsveç Prensesi Madeleine kraliyet içindeki sorumlulukları ve yardım çalışmalarının yanı sıra, at binmeyi çok seviyor. Belki her daim taze cildinin ve pembe yanaklarının sırrı bu olabilir. İmza görünümü; parlak saçlar ve belirgin gözler. Her zaman şık ve duruma uygun giyiniyor. Genellikle göz farı kullanmıyor, yumuşak, kahverengi göz kalemini, pembe dudak parlatıcısı veya koyu kırmızı ve mor tonlarda rujları tercih ediyor.

Kaynak: http://tr.oriflame.com/beautyedit

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler