Gençleri kazanan Trabzonspor'a Novak'tan kötü haber!

Trabzonspor, Filip Novak'ın sakatlığını resmen açıkladı. Bordo mavili kulüpten yapılan açıklamada Filip Novak'ın 6 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Diğer sakatlar can sıkarken gençler umut verdi. HAYRİ GÜNER'in haberi

Yayınlanma: 15.11.2019 - 12:25
Gençleri kazanan Trabzonspor'a Novak'tan kötü haber!
Abone Ol google-news

Cemil Usta Futbol Sezonu’nda zirve mücadelesi veren Trabzonspor sakat oyuncularının biran önce takıma dönmelerini bekliyor..Ulusal aradan sonra daha da güçleceklerini ifade eden başkan Alioğlu takımın geleceğinden umutlu. Onazi, Ekuban ve Abdülkadir Ömür'ün yokluğunda takım kurmakta bir hayli zorlanan teknik patron Karaman, sahaya sürdüğü gençlerle adeta varolma savaşımı veriyor.. Ulusal maçlar nedeni ile verilen aradan sonra kaptan Sosa, Obi Mikel ve Sturridge Karaman'ın görev vermesi halinde Ankaragücü maçında takımdaki yerlerini alacaklar.... Ekuban takımla çalışmalara başladı.. Bir iki haftaya kadar  hazır olacak.. Risk edilmiyor.. Onazi ise tatil yapmadan verilen idman proğramını harfiyen uyguluyor.. Biran önce sahalara geri dönmek istiyor.. Abdulkadir Parmak'ın sakatlığı nedeniyle sağ kanatta sıkıntı yaşayan Karaman yönetimden Sivassporun ulusal topcusu Emre Kılınç'ı istedi.. Abdulkadir Parmak Alanyaspor maçında gördüğü direkt kırmızı nedeniyle tedbirli olarak ceza kuruluna sevk edildi. Enaz 2 hafta yok.. Teknik patron bu yokluklar içerisinde  zirve inadını sürdürüyor.  Trabzonspor'a gönül verenler bu takıma yürekten inanıyorlar. Şehir, kulüp ve oyuncular "Bu sene o sene" diyorlar. Şehirde yaşanan  bu inancın ve sevgi rüzgarının mimarı Ünal Karaman.

Sakatlık can sıktı

 Trabzonspor, Filip Novak'ın sakatlığını resmen açıkladı.Bordo mavili kulüpten yapılan açıklamada Filip Novak'ın 6 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.Trabzonspor'dan yapılan açıklamada şu sözlere yer verildi;

Çekya milli takım antrenmanında aldığı darbe sonucu sakatlanan oyuncumuz Flipp Novak’ın milli takım doktoru tarafından yapılan ilk muayenesi ve tetkikleri sonucu sağ alt baldır soleus adelesinde kısmi yırtık tespit edilmiş olup ilk değerlendirmelere göre 6 hafta civarında sahalardan uzak kalacağı sağlık kurulumuza iletilmiştir. Tedavisine başlanan oyuncumuz Pazar günü Trabzon’a gelecek ve burada kulüp doktorumuz M.Hakan Ayaz tarafından tekrar değerlendirilerek tedavisine Trabzon’da devam edilecektir.

U21 milli takım kampında kasığındaki ağrıları nedeniyle kadrodan çıkartılan Yusuf Sarı ise Trabzon’a gelecek ve tedavisine burada başlanacaktır.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler