Trump'tan açıklama: Ülkemiz için bir utançtır

Trump, Demokratların hakkındaki azil soruşturmasının Adalet Komitesindeki oturumlar için, kendisinin ülkeyi temsil etmek üzere NATO zirvesine gideceği günü bilerek seçtiğini iddia etti. Trump, "Bu yaptığımız en önemli seyahatlerden biri. Bunu yapmaları ve azil konusunu masaya koymaları ülkemiz için bir utançtır" dedi.

Yayınlanma: 03.12.2019 - 02:05
Trump'tan açıklama: Ülkemiz için bir utançtır
Abone Ol google-news

Trump, NATO’nun kuruluşunun 70’inci yıl dönümü dolayısıyla 3-5 Aralık’ta düzenlenecek NATO Liderler Toplantısı’na katılmak üzere İngiltere’ye gitmeden önce Beyaz Saray bahçesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Temsilciler Meclisi Adalet Komitesinde bugün başlayan azil soruşturması oturumlarına katılmayı veya temsil edilmeyi reddetmesine ilişkin soruları yanıtlayan Trump, soruşturmayı “oyun” olarak niteledi.

'ÜLKEMİZ İÇİN BİR UTANÇTIR' 

Demokratlar, radikal solcu Demokratlar, hiçbir şey yapmayan Demokratlar, tam bir yıl önceden planlanan NATO seyahatine gideceğim zaman (azil soruşturması oturumlarına) karar verdiğini söyleyen Trump, ''Bu seyahat başkan olarak yaptığımız en önemli seyahatlerden biri ve bunu yapmaları ve azil konusunu masaya koymaları ülkemiz için bir utançtır.” değerlendirmesinde bulundu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler