Hindistan'da yüzlerce kişi tecavüze uğrayan kadın için sokaklarda

26 yaşındaki veteriner kadının tecavüz edildikten sonra öldürülmesi Hindistan halkını sokağa döktü. Tecavüz olayına karışan 4 kişi gözaltına alınırken, halk hükümete adalet çağrısında bulunuyor. Olayı araştıran polisin de ceza alması, halkın güvenini sarstı.

Yayınlanma: 02.12.2019 - 21:12
Hindistan'da yüzlerce kişi tecavüze uğrayan kadın için sokaklarda
Abone Ol google-news

Veteriner kadının tecavüz edildikten sonra yakılarak öldürülmesi, Hindistan’da yankı uyandırdı. Sokağa dökülen yüzlerce Hindistan vatandaşı adalet isteklerini dile getiriyor.

TUZAK KURDULAR

26 yaşındaki Priyanka Reddy’ın cansız bedeni çarşamba günü Haydarabad şehrinde bulunmuştu. Polisin açıklamasına göre, 4 kişiden oluşan bir çete kadının motorlu scooter’ını sabote ettikten sonra, kadına yardım teklif ederek tuzak kurdu.

HALK SOKAĞA DÖKÜLDÜ

Yüzlerce protestocu bu sabah polis merkezinin önünde toplandı. Çok sayıda insanın ‘idam’ ve ‘adalet’ isteklerini dile getirdi.

OLAYI ARAŞTIRAN POLİS DE CEZA ALDI

Tecavüz olayına karışan 4 şüphelinin ise yargılanmak üzere tutuklandığı belirtildi. Çarşamba günü rapor edilmesiyle olayı araştırmakla yükümlü 3 polis hakkında, ivedilikle işlem yapılmadığı gerekçeesiyle işlem yapıldığı öğrenildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler