Düğün Salonları Fiyatları Ne Kadardan Başlıyor?

Düğün salonları ve fiyatları nelere göre değişir? Peki Ankara, İzmir ve İstanbul düğün salonları ne kadardan başlıyor? Size en uygun düğün salonunu bulmanın en kolay yolu nedir? Aradığınız soruların yanıtlarını bu yazımızda bulabilirsiniz.

Yayınlanma: 03.03.2017 - 15:19
Abone Ol google-news

Düğün salonu seçimi, çiftlerin düğün hazırlığında karşılarına çıkan en zorlu süreçlerden biridir. Her kadının hayalinde peri masallarını aratmayacak güzellikte bir düğün, prenseslere layık bir gelinlik ve unutulmayacak bir atmosfer vardır. Ancak bu sürecin en önemli kararlarından biri olan düğün salonu seçimi, bu aşamada oldukça zorlayıcı olabiliyor. İşte bu noktada size en uygun düğün salonunu en uygun fiyatlara bulmanızı sağlamak ve bunu yaparken düğün salonunun tüm özelliklerini ve fotoğraflarını birer birer inceleyerek karar vermenizi kolaylaştırmak için DüğünBuketi.com size yardımcı oluyor.
DüğünBuketi.com üzerinden, belirlediğiniz konsepte en uygun düğün salonlarının davetli kapasitesi, paket başlangıç fiyatları ve fotoğrafları başta olmak üzere tüm özelliklerini inceleyebilir ve size en uygun düğün salonlarına kolayca ulaşabilirsiniz. Bu ilk aşamayı geçtikten sonra kararınızı etkileyen en önemli faktörlerden biri olan düğün salonları fiyatları devreye giriyor.

Düğün Salonu Fiyatlarını Nereden Öğrenebilirsiniz?
 
Ankara, İzmir ve İstanbul düğün salonları fiyatları belirlediğiniz özelliklere göre farklılık gösterebilir. Normal koşullarda düğün salonlarından fiyat almak için belirlediğiniz düğün salonlarını ziyaret etmeniz ve isteklerinize göre bir fiyat almanız gerekir. Bunun için de bolca zamana ihtiyacınız olur ve düğün hazırlıklarına başladığınız bu süreçte inanın zaman sizin en çok ihtiyaç duyduğunuz şey.
Peki düğün salonu seçiminde kararı önemli derecede etkileyen fiyat konusunda tüm bu zorluklara katlanmadan size en uygun düğün salonunu nasıl bulabilirsiniz?
DüğünBuketi.com üzerinden incelediğiniz ve size uygun olduğunu düşündüğünüz düğün salonlarına herhangi bir üyelik veya ücret gerekmeden kolayca ulaşabilir, firma yetkilisiyle iletişim kurabilirsiniz. Böylece aklınızdaki tüm soru işaretlerini bir bir giderecek ve karar vermeniz için daha çok bilgiye sahip olacaksınız. Bir diğer yöntem de mekanlardan ücretsiz fiyat teklifi almak olabilir. Düğün salonuna özel “Fiyat Teklif Formu”nu doldurarak dilediğiniz kadar mekandan size özel fiyat teklifi alabilir, böylece düğün salonlarını fiyat seçenekleriyle de değerlendirebilirsiniz.

İstanbul’da Düğün Salonu Fiyatları
 
Avrupa yakası düğün salonları genellikle Avcılar, Beylikdüzü ve Küçükçekmece bölgelerinde yoğunlaşmaktadır. Bu bölgelerde belirlediğiniz özelliklere göre düğün salonu fiyatları ortalama 5.000 TL’den başlamaktadır. Davetli sayınıza, yemekli düğün organizasyonlarında menü seçimine ve diğer hizmetlere göre fiyatlar 10.000 TL’yi geçebilmektedir.
Anadolu yakası düğün salonları ise Ümraniye, Ataşehir ve Maltepe bölgelerinde farklı seçeneklerle karşımıza çıkıyor. Maltepe bölgesinde 3.000 TL’den başlayan fiyatlara bir düğün salonu bulabilmek mümkünken Ataşehir’de bir düğün salonu için minimum 10.000 TL’yi gözden çıkarmanız gerekiyor.

İzmir’de Düğün Salonu Fiyatları
 
İzmir düğün salonları özellikle bazı bölgelere yoğunlaşmış olup, bölge seçimi fiyatı doğrudan etkileyebilmektedir. Pınarbaşı düğün salonları, farklı konseptlere ve isteklere yanıt verebilecek seçenekler sunar. 1.000 TL’den başlayan fiyatlarla da karşılaşabileceğiniz gibi genel olarak Pınarbaşı düğün salonu fiyatları 3.000 TL’den başlayarak davetli sayınıza göre değişebilir.
Buca ve Balçova’da da düğün salonu ve kır düğün salonları fiyatları farklılık gösterir. Buca’da da Pınarbaşı’nda olduğu gibi uygun fiyatlardan başlayan seçenekler bulabileceğiniz gibi, Balçova’da daha çok kır düğünü konseptinde hizmet veren düğün mekanlarının başlangıç fiyatları biraz daha yüksek olabiliyor. Balçova düğün salonu fiyatları için farklı rakamlarla karşılaşabilirsiniz. 3.000 TL’den başlayan fiyatlarla bir düğün salonu bulabileceğiniz gibi minimum 10.000 TL başlangıç fiyatları olan kır düğün salonlarına rastlamanız mümkündür. Ancak İzmir’de her bölgede her bütçeye uygun ve farklı özelliklere sahip düğün salonu bulmak da mümkün.

Ankara’da Düğün Salonu Fiyatları
 
Ankara’da düğün salonu ararken büyük ihtimalle Çankaya bölgesinde bulunan düğün salonları sıkça karşınıza çıkacaktır. Çankaya’da düğün salonu fiyatları minimum 3.000 TL’den başlıyor ancak çoğu düğün salonu için en az 5.000 TL gibi bir rakam karşımıza çıkıyor.
 
Unutmayın; davetli sayınız, mekanın hangi hizmetlerinden faydalanacağınız ve diğer birçok faktör, düğün salonlarının paket fiyatlarını değiştirebilir. İzmir, İstanbul, Ankara düğün salonları fiyatları ve özelliklerini karşılaştırmak ve size en uygun düğün salonunu kolayca bulmak için DüğünBuketi.com’u ziyaret ederek size özel fiyat teklifleri alabilirsiniz.
Mutluluğunuza doğru attığınız her adımda DüğünBuketi.com yanınızda.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler