Menemen'de pamuk üreticisine büyük destek

Menemen Belediyesi, kooperatiflerle imzaladığı protokol çerçevesinde, ürettiklen kütlü pamuktan 2020 yılı içinde 4000 ton alarakçiftçiye destek sağlayacak.

Yayınlanma: 22.01.2020 - 16:06
Menemen'de pamuk üreticisine büyük destek
Abone Ol google-news

Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, bugünimzaladığı yeni protokol ile pamuk üreticilerine desteğini açıkladı. Aksoy, S.S. Menemen Tarım ve Hayvancılık Kalkınma Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Koray Atasoy ve Menemen Tariş Pamuk Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sarı arasında imzalanan protokole göre; Menemen Tarım ve Hayvancılık Kalkınma Kooperatifi ortakları tarafından üretimi yapılan 4000 ton pamuk satın alınarak Menemen Tariş Pamuk Tarım Satış Kooperatifi’ne teslim edilecek.

Teslim edilen kütlü pamuklar burada çırçırlanarak ortaya çıkan mahlıç, Tarım ve Hayvancılık Kalkınma Kooperatifi’ne teslim edilecek, işlenen kütlünün çekirdeği ise işletme bedeli karşılığında Menemen Tariş Pamuk Tarım Satış Kooperatifi’ne bırakılacak.  

AKSOY: HER ZAMAN ÜRETİCİNİN YANINDAYIZ

Protokolün imza toplantısında konuşan Başkan Serdar Aksoy, güçlü ve üreten bir Menemen hayal ettiğini vurgulayarak, “Üretici köylümüze desteğimiz her zaman devam edecek” dedi. Doğru bir politika ve kaynakların doğru kullanımı sayesinde tarımda yeniden eski günlere dönülebileceğine değinen Aksoy, Menemen’i bir tarım merkezi haline getirmek istediklerini açıkladı. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler