CHP Yenimahalle'de çocukları giydirdi

14 Aralık’ta yapılan Yenimahalle ilçe kongresinde göreve gelen ilçe başkan yardımcısı Feride Kaplan, mevsim şartlarını da göz önüne alarak ihtiyaç sahibi yoksul çocukları giydirme projesini başlattı.

Yayınlanma: 30.12.2019 - 15:59
CHP Yenimahalle'de çocukları giydirdi
Abone Ol google-news

Yenimahalle’de bulunan; Avcılar,Güzel Yaka, Kale Tepe, Kayalar ve Çiğdem Tepe mahallerinde bulunan 5 ilk okuldaki ihtiyaç sahibi çocuklar tespit edilerek 170 kız ve erkek öğrenciye bedenlerine uyan kışlık bot, kışlık kaban giydirildi. Bu projenin devamı olarak yine önceden tespit edilen en küçüğü 5 en büyüğü 17 yaş olmak üzere 36 engelliye kışlık bot ve kaban hediye edilerek giydirildi.  

Yaptığı açıklamada Güngör, “Bu tip projelerin ileri ki dönemde Yenimalle’de  ihtiyaç sahibi olan ailelere yardımlarımız artarak devam edecek, bu bu gün kıyafet olur yarın gıda yardımı olur ama CHP ihtiyaç sahiplerinin yanında olacaktır.Bizim prensibimiz “Bir elin verdiğini diğer elin bilmemesi” üzerinedir.Bölgemizde çok yoksul insanlar var. Mevsim kış olmasına rağmen maalesef hala çoğuna kışlık kaban kışlık bot giydiremeyen bunun sıkıntısını çeken aileler var. Yaptığımız ve yapacağımız yardımlar ile hiç değilse bir kısım ailelerin sorununu bir ölçüde çözmüş oluyoruz. Yine bu tip projelerimiz kapsamında engelli küçük kardeşlerimize de aynı şekilde giysi yardımı yapılmaktadır” dedi.ANKARA



Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler