CHP'de en genç ilçe başkanı olan Bingöl: CHP olarak tüm kadrolarımızla, iktidara hazırız

CHP’de tamamlanan ilçe kongrelerinin ardından İstanbul’un en genç ilçe başkanı olan Eren Ali Bingöl, “‪31 Mart‬ seçimlerinde ilk aşamayı başarıyla geçtik. Şimdi ikinci aşamada CHP’nin iktidar olması var. Tüm kadrolarımızla, iktidara hazırız” dedi. Siyasette gençlere ve kadınlara daha fazla yer verilmesi gerektiğini anlatan Bingöl, “Siyasette hedefleri hayata geçirme konusunda gençlerin ve kadının yeri var, ancak hedefleri koyma noktasında yok. Biz de ekibimizde kadınlara ve gençlere yer vererek birlikte başarıyı sağlamayı amaçlıyoruz” diye konuştu.

Yayınlanma: 12.02.2020 - 12:08
Abone Ol google-news

Eren Ali Bingöl, Tuzla’dan ilçe başkanı seçilerek İstanbul'da en genç ilçe başkanı oldu. Ekibi ile birlikte Tuzla’da sık sık yurttaşlarla bir araya gelen ve sorunlarını dinleyen Bingöl, “Tuzla, ticaret ve sanayinin öne çıktığı bir ilçe. Yanında bir çok sorunu da var. Sosyal belediyecilik anlayışında açıkları var. Ranta yönelik durumlar da söz konusu. Bu konuda çalışmalarımız hızla devam ediyor. Yurttaşlarla sık sık biraraya gelerek onlarını sorunlarını dinliyor ve CHP olarak hangi çözüm önerilerimiz var onları anlatıyorum” dedi. CHP’nin 31 Mart seçimlerinden başarıyla çıktığını anlatan Eren Ali Bingöl, “9 Şubat’ta İstanbul İl Kongremiz yapıldı. Genel Başkanımızın ortaya koymuş olduğu program doğrultusunda iktidara yürüyerek ülkeyi düzlüğe çıkaracağız. İşçisinden memuruna emekçisinden öğrencisine kadar her kesim huzur içinde yaşayacak. CHP olarak iktidara hazırız”ifadelerini kullandı.  

“GENÇLER VE KADINLAR ÖNCELİĞİMİZ”

Partide daha deneyimli isimlerin tecrübelerinden de faydalandığını kaydeden Bingöl, “Elbette siyaset yapılan arenada yaşlar çoğunlukla yüksek. Ama siyaset arenasında gençlerin önünün açılması gerekiyor. Siyasette ki birikimli ve tecrübeli insanların fikrini birleştirdiğiniz zaman kapılar açılmaya başlıyor. Ben kadınların ve gençlerin önünün açılması gerektiğini düşünüyorum. Siyasette hedefleri hayata geçirme konusunda gençlerin ve kadının yeri var, ancak hedefleri koyma noktasında yok. Biz de ekibimizde kadınlara ve gençlere yer vererek birlikte başarıyı sağlamayı amaçlıyoruz” dedi. 



Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler