Bodrum'da Gekko Diye Bir Yer

Kokteyl ve içki uzmanı Ertan Engin tarafından yaratılan Gekko, Bodrum çarşı içinde haziran ayında açıldı.

Yayınlanma: 24.07.2016 - 14:11
Abone Ol google-news

Şimdi Bodrum'da Gekko'ya gitmek çok moda... Mandalin, Baa Bahçe, Kule ve Pala gibi popüler mekanların patronu Atilla Serttaş ve Ertan Engin beraberliğinden doğan bu proje özellikle kokteyl yapımında çok iddialı. Gekko, ismini şeffaf pembemsi renkte kelebek ve sinek avcısı olan kertenkeleden alıyor. 85 yıllık sünger deposu olan bina dokusu bozulmadan yeniden onarıldı ve duvardaki kertenkele figürü sanatçı Gaye Türkel tarafından tasarlandı.

27 yıllık eğitmenlik tecrübesi olan Ertan Engin, mekan için; 'tüm dünyada son yılların en çok tercih edilen trendi kokteyl barlarıdır. Bu mekanlarda sadece dekor, müzik değil gerçek anlamda yüksek kaliteli içecekler servis edilir' diyor. 

Özellikle cin, mürver çiçeği özü ve spicy ginger ale ile hazırlanan 'Hüseyin', Bodrum mandalina gazozu ile yapılan 'Bodrumlu Hüseyin' gibi karışımların yanında kekik balı ile hazırlanan 'Kekiko', tatlarının yanı sıra isimleriyle de ilgi çekiyor.

Gekko haftanın her günü akşam 21:00 itibarı ile açılıyor. Jazz ve latin ile başlayan müzik geç saatlerde melodik ve vokal ağırlıklı house ile devam ediyor. 

Çarşı içinde kale tarafına daha yakın olan Gekko'yu bulmak için aynı zamanda kardeş mekan olan ünlü Mandalin Bar'ı sormak yeterli. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler