Dijital dizi dünyasına Vodafone TV de katıldı

Dijital dizi platformları arasına Vodafone TV de katılıyor.

Yayınlanma: 21.01.2020 - 16:14
Abone Ol google-news

Vodafone TV, yenilikçi içerikleriyle kullanıcılarına en iyi dijital deneyimi yaşatmaya devam ediyor. 

Vodafone TV, yönetmenliğini ve yapımcılığını Ozan Özcan’ın üstlendiği, senaryosunu Uğraş Güneş’in yazdığı, “Kafa Doktoru” ile dijital dizi platformları arasına katılmaya hazırlanıyor. Vodafone TV’ye özel çekilecek dizide, modern insanın en büyük sıkışması olan kafa sağlığını kendine özgü yöntemleriyle düzeltmeye çalışan gizemli bir adamın hikâyesi anlatılıyor. Dizi, 22 Şubat’ta başlıyor.

“KAFA DOKTORU”

Vodafone TV’nin yeni dizisi “Kafa Doktoru”nu değerlendiren Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, şunları söyledi:

“Günümüzde internet kullanımının artmasıyla video ve TV izleme alışkanlığı da dijitale kayıyor. Vodafone TV servisimizle Türkiye’nin dört bir yanında müşterilerimize kaliteli TV ve video içeriğini kesintisiz olarak ve uygun fiyatla sunuyoruz. 9 bölümlük komedi dizisi ‘Kafa Doktoru’nu müşterilerimiz istedikleri zaman istedikleri yerden izleyebilecek. ‘Kafa Doktoru’nun sıradışı hikâyesi ile ilgi çekeceğine inanıyoruz. Bu kapsamda, Vodafone TV’nin dijital dizi platformları arasına katılacak olmasından heyecan duyuyoruz. "

80’İ AŞKIN TV KANALI, 4 BİNİN ÜZERİNDE SEÇ-İZLE İÇERİK

Vodafone TV, kullanıcılarına, 24 saate kadar geri alma özelliği ile 80’i aşkın TV kanalını ve çoğunluğu film ve çizgi filmden oluşan 4 binin üzerinde seç-izle içeriği akıllı telefonlarından, tabletlerinden, web’den ve Smart TV üzerinden izleme imkânı sunuyor. Google Play ve App Store online mağazalarından da erişilebilen Vodafone TV uygulaması, bugüne kadar 1 milyondan fazla kez indirildi.



Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler