Binlerce kilometre ötedeki oyun arkadaşının hayatını kurtardı

ABD'li bir oyuncu, İngiltere'de nöbet geçiren takım arkadaşının evine acil durum ekibini göndererek hayatını kurtardı. Hastaneye kaldırılan İngiliz oyuncu, erken müdahale sayesinde hayatta kaldı.

Yayınlanma: 13.01.2020 - 10:23
Abone Ol google-news

Oyun oynadıkları sırada takım arkadaşı 17 yaşındaki Aidan Jackson'ın durumundan şüphelenen ABD'nin Teksas eyaletinde yaşayan 21 yaşındaki Dia Lathora, acil bir durum olabileceğini düşündü. Durum gerçekten de öyleydi ve Aidan Jackson aslında nöbet geçiriyordu. Lathora, İngiltere'nin Widnes şehrindeki güvenlik güçlerini arayarak onları Jackson'ın evine yönlendirdi.


Jackson’ın ailesi olay sırasında alt kattaydı ve odanın kapısı kapalı olduğundan oğullarının nöbet geçirdiğinden habersizlerdi. Oyuncu, Lathora'ya garip hissettiğini söyleyerek mikrofonu yatağına doğru çevirdi, böylece uzanırken konuşmaya devam edecekti. Ancak Lathora, kısa süre sonra Jackson'ın yanıt vermemesi nedeniyle bir şeylerin ters gittiğini anladı.


Lathora, takım arkadaşının adresini biliyordu, ancak başka herhangi bir iletişim bilgisi yoktu. Jackson'ın bulunduğu bölgedeki bir numarayı hızlıca bularak durumu bildirdi. Polis ve ambulans hızla Jackson'ın evine geldi ve annesine neler olduğunu anlattı. Yukarı çıktıklarında Jackson'ın odasında nöbet geçirdiğini gördüler. Jackson ambulansla hastaneye kaldırıldı ve yapılan testlerin ardından evine döndü. (Webtekno)



Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler