"Balotelli'nin sevgiye ihtiyacı var"

İtalya Milli Takımı Teknik Direktörü Cesare Prandelli, oynadığı maçlarda çok fazla kart görerek cezalı duruma düşen Mario Balotelli'nin sevgiye ihtiyacı olduğunu bildirdi.

Abone Ol google-news
Yayınlanma: 28.01.2014 - 13:39

İtalyan basınına konuşan Prandelli, çok kart görmesi nedeniyle eleştirilen golcü oyuncu Balotelli'nin Milan'ın yeni teknik direktörü Clarence Seedorf yönetiminde daha sakinleşeceğine inandığını söyledi.

Hollandalı teknik adamın Balotelli ile yakınlık kuracağını belirten Prandelli, "Seedof, Mario'nun içindeki iyiliği ortaya çıkaracak" değerlendirmesinde bulundu.

"Balotelli, hatalarından bir şeyler öğrenecek. En çok onun sevgiye ihtiyacı var" diyen Prandelli, Gana asıllı İtalyan oyuncunun Milan'a çok fazla değer kattığını ve takımı için önemli olduğunu ifade etti.

Balottelli, son olarak Milan'ın deplasmanda Cagliari'yi 2-1 yendikleri maçta fileleri havalandırırken, yaşadığı gol sevinci sırasında taraftarı tahrik edici hareketlerde bulunarak sarı kart görmüş ve 10 bin avro para cezasına çarptırılmıştı. Bu sezon ligde 8. kez sarı kart gören 23 yaşındaki oyuncu, takımının Torino ile gelecek hafta yapacağı karşılaşmada da böylece cezalı duruma düşmüştü.