Bahçeli'nin danışmanından Ayşenur Aslan'a sözlü saldırı

Bahçeli'nin Basın Danışmanı Yıldıray Çiçek, gazeteci Ayşenur Aslan hakkında çirkin ifadelerde bulundu.

Yayınlanma: 19.01.2021 - 11:07
Bahçeli'nin danışmanından Ayşenur Aslan'a sözlü saldırı
Abone Ol google-news

Ankara'da, KRT TV programcısı Avukat Afşin Hatipoğlu, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ ve Yeniçağ Gazetesi Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu'nun uğradıkları organize saldırının yankıları sürerken, gazetecilere yönelik tehdit dili de hız kesmiyor.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin dün Karar gazetesi yazarlarını hedef almasının ardından Bahçeli'nin Basın Danışmanı Yıldıray Çiçek de Halk TV programcısı, gazeteci Ayşenur Aslan'a yönelik sözlü saldırıda bulundu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Basın Danışmanı Yıldıray Çiçek, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ ve Yeniçağ Gazetesi Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu'nun saldırıya uğramasıyla ilgili gelen tepkiler için "Üç yumruk için ortalığı ayağa kaldırıyorlar" demişti.

Bu sözlere yayınında yer veren Ayşenur Aslan, Çiçek tarafından çirkin bir sözlü saldırıya uğradı.

Twitter hesabından Aslan'ı hedef alan Çiçek, "Teröristlerin anası Ayşenur Arslan yazıyı yorumlarken “Evet 846 kişinin azmettirici katili terörist Demirtaş’ın serbest bırakılmasını isteyen bunak solculardan biri de benim”  diye başlayaydın. Bunak kadın yazıdan onu mu anladın?" dedi.

AYŞENUR ASLAN'DAN YANIT

Halk TV'de yayınlanan Medya Mahallesi Programında Çiçek'e yanıt veren Arslan, "Ben Devlet Bahçeli'yi daha akademisyenken tanıdım Yıldıray Bey. Bahçeli beni tanır ben de onu tanırım. Kendisi bana buna kadın demez. Umarız demez. Devlet Bey, yanınız yöreniz çok tehlikeli işler yapıyor. Siz gazetecileri hedef gösteriyorsunuz bazıları da cesaret bulup bunları yapıyor. Ne demek terörsitlerin anası? Ben bugüne kadar kimseyi dava etmedim. Bakalım bu beyefendiyi edecek miyim. Ne demek teröristlerin anası bunak kadın? Size fazla bile yer verdim. Ağzınızdan çıkanı kulağınız duysun. 

Sizin ağabeyiniz Taha Akyol Beyefendi. Elif Çakır, Yıldıray Oğur birlikteydiniz.  Şimdi saldırıyorsunuz.

Yaşım ve kadın oluşumla ilgili saldırı yapılıyor. Yaşımla başlayıp kadınlığımla gidiyor. Teröristlerin anası sözünü iade ederim size."

NE OLMUŞTU?

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, cuma namazına gitmek için evinden çıkarken 5 kişinin sopalı ve silahlı saldırısına uğramıştı. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan Özdağ, tedavisi sonrasında dün hastaneden taburcu edilmişti. Yine Yeniçağ Gazetesi Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu da arabasına bineceği sırada arkadan gelen 3 kişilik bir grubun saldırısına uğramıştı. Saldırganların 34 plakalı bir araba ile geldiği belirtilmişti. Saldırganların arabayı Uğuroğlu'nun üzerine sürdüğü öğrenilmişti.


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler