Ayrılık iddiası Galatasaray'ı karıştırdı, Galatasaray taraftarı Terim'in evinin önünde toplandı

Cengiz yarın 14.00'te bir basın toplantısı düzenleyecek. Cengiz'in toplantı düzenleyeceği haberiyle birlikte kulisler de hemen kaynamaya başladı.

Yayınlanma: 13.01.2021 - 21:50
Ayrılık iddiası Galatasaray'ı karıştırdı, Galatasaray taraftarı Terim'in evinin önünde toplandı
Abone Ol google-news

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, pazar günü lider Beşiktaş'a konuk olacak. Ancak sarı kırmızılı camiada gündem bu kritik derbi değil. Gündem teknik direktör Fatih Terim'in yaptığı çarpıcı açıklamalar ve buna karşı Mustafa Cengiz yönetiminin alacağı tutumun ne olacağı...

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in, Yeni Malatyaspor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçından sonra yaptığı açıklamaları büyük ses getirdi. Terim, "Transfer ayı. Herkes yazarken her yerde konuşulurken bir şey yok, ben söylerken mi var? Doğrusu bu. O konular çok uzun ama bugün, çok derin bir yalnızlık hissettim. Ben burada kişilere, gruplara değil. Galatasaray'a sözüm var. Galatasaray'a emeğim var. O sözüm de Galatasaray'a. Zaten mayıs ayında hem sözüm hem kontratım bitiyor. Bu mayısta. Onun için sözüm sözdür. Sözümde durmaya devam edeceğim. O yüzden canımız sağ olsun. Canınınız sağ olsun" sözleri yönetime çok net bir mesaj olarak görüldü.

Terim'in açıklamalarını "Mayıs'taki seçimde bu yönetim varsa ben yokum" şeklinde okuyan yorumcular da oldu.

Peki Terim'in açıklamalarının yönetim cephesinde yansımaları ne olacak? Onun cevabını yarın en üst makam; yani başkan Mustafa Cengiz bizzat açıklayacak. Cengiz yarın 14.00'te bir basın toplantısı düzenleyecek. Cengiz'in toplantı düzenleyeceği haberiyle birlikte kulisler de hemen kaynamaya başladı. "Cengiz, Terim ile yollarını ayıracak"tan  tutun da "B planı Sumudica"ya kadar inanılmaz iddialar konuşulmaya başlandı.

Özellikle Sumudica iddiası bazı kongre üyeleri tarafından sosyal medyada dile getirildi.

Bu gelişmelerin ardından bine yakın Galatasaray taraftarı Fatih Terim'in Tarabya'daki evinin önünde toplanıp, "Yönetim istifa, Terim'le sonsuza.." diye tezahürat yaptı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler