Esra Dermancıoğlu'ndan ‘Cannes’ tepkisi: ‘Utandım’

Esra Dermancıoğlu, Türkiye'den 77'nci Cannes Film Festivali'ne giden meslektaşlarına tepki gösterdi. Dermancıoğlu, "Utandım. Orada onlar değil, ben olmalıydım" dedi.

Yayınlanma: 20.05.2024 - 18:29
Esra Dermancıoğlu'ndan ‘Cannes’ tepkisi: ‘Utandım’
Abone Ol google-news

Bu yıl 14-25 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen 77'nci Cannes Film Festivali devam ediyor. Türkiye'den birçok oyuncu, çeşitli markaların davetleri aracılığıyla festivaldeki film galalarına katılıyor.

"BENİM OLMAM LAZIMDI”

Oyuncu Esra Dermancıoğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Önüme Cannes Film Festivali ile ilgili görüntüler düşmeye başladı. Türkiye'den bizi temsil eden oyuncular, orada yarı çıplak. Çıplaklık çok enteresan, biz bir şeyleri kanıtlamaya çalışıyoruz. Hayır, biz 'Türkiye'de develerle gezmiyoruzu' kanıtlamaya çalışıyoruz. İsterdim ki manyak performansları olan oyuncular gitsin, yarı çıplak, havalı yürüyüşler yerine iletişim kurabilecek insanların orada olmasını isterdim. Çırılçıplak yürüyeceğine, mikrofon uzatıldığında iki kelime laf edebilecek insanlar gitseydi. Ben biraz utandım. Oraya giden bir Türk oyuncunun uzun uzun konuşmasını dinlemek isterdim. O lisanı konuşmasını isterdim. Aslında Cannes'da benim olmam lazımdı. En azından karşılıklı iki çift laf edebilirdik. Çünkü dillerini, kafa yapılarını biliyorum. Türkiye'de her şeyin çözümü estetik ameliyat sanıyorum."



İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler