Ece Taşer kimdir, kaç yaşında, nereli? Sosyal medya fenomeni Ece Taşer evli mi?

Eşiyle beraber yaptığı paylaşımlarla tanınan sosyal medya fenomeni Ece Taşer gündem oldu. Sosyal medya kullanıcıları Ece Taşer'in hayatını merak etti. Peki, Ece Taşer kimdir, kaç yaşında, nereli? Sosyal medya fenomeni Ece Taşer evli mi?

Yayınlanma: 27.12.2023 - 10:52
Ece Taşer kimdir, kaç yaşında, nereli? Sosyal medya fenomeni Ece Taşer evli mi?
Abone Ol google-news

Sosyal medya fenomeni Ece Taşer, eşiyle birlikte çektiği videolarla gündem oldu. Son günlerde oldukça konuşulan Ece Taşer'in hayatı yurttaşları meraklandırdı. Peki, Ece Taşer kimdir, kaç yaşında, nereli? Sosyal medya fenomeni Ece Taşer evli mi? İşte ayrıntılar...

ECE TAŞER KİMDİR?

Sosyal medya fenomeni olan Ece Taşer, Instagram’ın yanı sıra TikTok ve YouTube platformlarında da tanınıyor. 29 yaşında ve 5 yıldır eşi Ali ile evli olan Taşer, polisliği bırakan eşiyle beraber Muğla’nın Köyceğiz ilçesine yerleşme kararı aldı.

"ecemtaser" kullanıcı adıyla Instagram'da takip edilen fenomenin 187 bin takipçisi bulunuyor. Son olarak eşi olmadan tatile çıkan Ece Taşer, bu duruma tepki gösterildiği için "Sorun sizin zihniyetinizde" yanıtını verdi.

ECE TAŞER'İN EŞİ KİM?

Ece Taşer'in Ali isminde bir eşi vardır. Ali, polis olarak Tunceli Çemişgezek'te görev yapıyordu. Daha sonra mesleğinden istifa eden Ali, eşi Ece ile Muğla Köyceğiz'e yerleşti.

ECE TAŞER INSTAGRAM HESABINI KAPATTI MI?

Gelen tepkilerin ardından Ece Taşer sosyal medya hesabını kapattı.


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler